perjantai 8. kesäkuuta 2012

esittely

Heippa kaikille! Kokeilemme kirjoitella blogia ensimmäistä kertaa elämässä koskaan. Suunnittelimme yhdessä mamman kanssa että kirjottelemme meidän arkielämästä ja mamma kertoo teille ohjeita miten tehdä kotikonstein leluja meille nakerrettavaksi :)
Olemme Tintti ja Tytti. Tytti pelkää enemmän ihmisiä mutta kiinnostuu uusista asioista Tinttiä herkemmin. Tintti taas rakastaa ihmisiä mutta ei niinkään tykkää juoksentelusta aitauksessa. Olemme alle vuoden ikäisiä, synnyimme 19.12-11.. Tykkäämme mutustaa ruokaa, välillä ehkä hiukan liikaakin, siksi mamma yrittääkin kovaan tahtiin juoksuttaa meitä ettemme ihan liiaksi pullistu. Me tytöt tykätään eniten siitä kun saadaan oookein paljon heinää josta saa söpön pikku pesän rakennettua.
Esittelemme varmasti blogissa ainakin kotiamme ja juoksuaitausta, pyrimme postaamaan aina kun jotakin uutta tapahtuu. Kesällä varmasti postaustahti on tiuhempi kun taas syksyllä mamma istuu koulun penkille eikä kerkeä niin paljon rakentelemaan virikkeitä meille.Tässä vielä meistä söpöläisistä kuvia. Mammalla oli haastetta kerrassaan kun yritti meistä kuvaa räpsästä kun me yritettiin koko ajan karata piiloon koska eihän meistä nyt hyviä kuvia voi saada kun meijät herätetään kesken kauneusunien. Ja muuten luvataan vähemmän tekstiä seuraavissaa postauksissa, me vaan yritettiin kertoo mahdollisimman tarkkaan kaikki nyt tässä ekassa postauksessa :)

                                                       Tytti vasemmalla, Tintti oikealla




1 kommentti:

  1. Oi söpöi♥ Löysin blogisi kun katselin gerbiili juttuja ja eksyin Suomi24: sen sivuille :-D

    VastaaPoista